Къде е точката на пресичане? Обединяващото е съвместният концерт на групата и инициативата „I Can Too“ навръх старта на Световното първенство по футбол в Южна Африка на 11 юни (петък) от 23.00 ч. в „Sofia Live Club“.

Навярно вече сте ги слушали на живо или поне сте гледали някой от видеоклиповете им. Ако не сте – направете го, ако пък сте от онези, които вече са имали щастието да се порадват на музиката и сценичното им присъствие, то със сигурност знаете, че Майкъл (Michael), УаТони (WahTony), Деси (Deso) и DJ Илко (DJ Ilko) на практика е невъзможно да ви разочароват. Нещо повече. Момчетата от Tri O Five са едни от музикантите, които впечатляват с неподправения си артистичен характер. Ако ви е нужен плътен мъжки соулфул глас, майсторски фънки бас, секси саксофон и динамичен хаус бийт – Tri O Five е отговорът на въпроса. Скъпоценен камък на клубната сцена и незаменим помощник в борбата с лошото настроение.

Бандата, определяна като най-добрата група на България от кралските особи на Монако, бe специално поканена от принцеса Мелани-Антоанет де Маси (племенница на действащия монарх на Монако – принц Албер I) да открие партито след официалния старт на тенис турнира „The Monte-Carlo Rolex Masters“.

Креативни и оригинални както винаги Tri O Five предлагат приятен музикален старт на Световното по футбол.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook