Теодора вече е готова с нова песен за лятото, която носи заглавието „Държа те”. Към дискотечното парче примата на Diapason Records е подготвила и уникално видео, което до броени ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

Изпълнителката с най-сините очи е решила да атакува чартовете и летните партита именно с тази песен, защото има много завладяващ ритъм и атрактивен текст. Всъщност парчето „Държа те”, което е по музика на Harry K. (Хари Кей), текст на Росен Димитров и аранжимент на Наско Петров, няма типичното попфолк звучене, но талантливата бургазлийка се надява, че ще допадне на почитателите на хубавата музика. „Песента е много купонджийска и се надявам, че ще се хареса на хората и те ще се забавляват на нея.”, сподели скромно тя.

Теодора издава, че отдавна е готова с парчето, а клипът е заснет преди два месеца. Тя обаче била твърдорешена видеото да бъде подобно на това на „Адреналин”, което й спечели награда и признание от феновете. „Искаше ми и пак да е 3D и да има много ефекти. Затова и се забавих толкова време. Изработката на такъв тип клип изисква по-дълъг период. Но мисля, че чакането си заслужаваше и се поучи много интересно видео.”, каза още примата на Diapason Records.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu