Новоизгряващият секссимвол от хитовия сериал на bTV „Стъклен дом“ Бойко Кръстанов зарадва почитателките си с новината, че в момента е изцяло необвързан.

Въпреки, че в сюжетната линия на сагата героят му Дани има връзка едновременно с две момичета, в реалния живот той все още не е открил любовта.

Бойко не крие и, че персонажът му до голяма степен напомня на него самия, въпреки да признава, че до голяма степен арогантното му поведение е дразнещо за зрителите.

„Това, което се вижда в него, идва от мен самия. Вероятно дълбоко в мен, скрит, има точно такъв човек. Приличам си с него най-много в отношенията с майка ми – доста са либерални. Като цяло обаче оправдавам поведението на Дани.

Действа арогантно, мисли най-вече за себе си, но това не е целенасочено. Понякога има моменти, в които не осъзнаваш, че с поведението си нараняваш другите“, разкрива Бойко в интервю за bTV.

Актьорът, който е едва на 23 години, вече събра бляскави отзиви за играта си, като според критиците е едно от най-сериозните дарования в новото българско поколение. Студент е в 4 курс в НАТФИЗ, в класа на проф. Здравко Митков.

И макар да има няколко впечатляващи изпълнения в театрални пиеси зад гърба си, не крие, че мечтата му е да… последва британския си колега Даниъл Радклиф (Хари Потър) с главна роля в пиесата „Еквус“.

„Винаги съм мечтал за голяма шекспирова трагедия, силна драматургия. Но това е за един по-късен етап от живота ми. Сега най-много искам да изиграя Алън – в любимата ми пиеса на Питър Шафър – „Еквус“. Колкото до любимите ми актьори – харесвам много Даниъл Дей-Луис. У нас предпочитам Деян Донков, Вальо Ганев, но не е хубаво да се ограничавам. Имаме доста талантливи актьори в България“.

И за финал Бойко споделя малка тайна – ако сега не беше звездата в „Стъклен дом“, най-вероятно щяхме да го наблюдаваме я в Левски, я в ЦСКА. Мечтата му винаги е била да стане футболист…
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com