Стотици гости се включиха в лятната фиеста на Устата, организирана за премиерата на новото му видео „С близането идва апетитът“

На апетитна промоция в столичния Planet Club, Устата представи дългоочакваното видео към горещия си летен хит – “С близането идва апетитът”. Сред любопитните гости да зърнат първи видеото, за чиято визия се погрижи екип от над 30 души, бяха бийтбоксърът Red One, рапърът бате Сашо, моделите Маги Вълчанова и Галена Димова с половинката си – президентът на волейболния отбор на ЦСКА Георги Георгиев, Енчев, Софи Маринова с Дачо, Ерик, Емануела. Публиката онемя при вида на уникалния жълт тунингован джип, с който Устата пристигна ефектно ала James Bond. Супер успешната му кариера е бурен водовъртеж от хитове, ексцентрични клипове, скандални дуети, турнета, първи места в класациите, множество номинации и награди, а сега се е съюзил и с Нестле Айс Крийм.

Ники Кънчев, в ролята на домакин на събитието, представи и най-атрактивния герой на видеото –мопса Цoко, който посрещаше гостите на входа, пременен в жълта папионка. Освен него, всички гости се бяха заредили с хитовите аксесоари за сезона – вратовръзки и фишута в лимонено жълто и зелена мента.

"С близането идва апетитът" Устата

Горещите момичета от видеото „С близането идва апетитът” – популярните топмодели – Никол, Жана Йовчева, Марина Байчева и Благовеста, се включиха в изпълнението на Устата, а до края на вечерта не спряха да се забавляват под звуците на бъдещия тотален летен хит.

Заради настроението, което видеото към „С близането идва апетитът” носи, Нестле Айс Крийм България подкрепи Устата. Оригиналният текст на песента и хитовото й звучене пък са причината екипът на компанията да избере заглавието на песента “С близането идва апeтитът” за слоган на своята лятна рекламна кампания, а Устата за рекламно лице на новия си продукт.

След финала на официалната част и премиерата на новото видео „С близането идва апетитът“, дело на режисьора Ники Нанков, Устата и Ники Кънчев се насочиха към „Стената на славата“, за да позират първи в една истински звездна фотосесия с героите от видеото и VIP-гостите на вечерта.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook