Известният перкусионист и музикален изпълнител Калин Вельов ще бъде звездния кавалер на «Най-красивата абитуриентка» на Dir.BG и Astella Atelier за 2010 година.

Между дуетите с Нина Николина, записите и участията му с латино групата Тумбаито и уникалния музикален формат Arara Dance Project, който съчетава DJ умения, афро-бразил перкусии и вокали на хаванската певица Dolores De La Caridad, чаровният музикант и изпълнител ще намери време да придружи на бала й победителката в конкурса на Dir.Bg и Astella Atelier.

В момента Калин Вельов е на път да реализира още една своя голяма мечта – пускането на пазара на първия му самостоятелен поп албум. До момента са записани и окончателно завършени 8 песни от предстоящия албум – „Искам“, „Бягство“, „Две лица“, „Ти“, „Песен за Теб“, „Седем пъти“, „Петък вечер“, „Картини в мен“. Почти всички песни са по музика, текст и аранжимент на Калин Вельов.

Голямата изненада за тазгодишните финалистки в „Най-красива абитуриентка“ е, че някои от тях ще вземат участие в клип към парче от новия му албум, което ще бъде заснето от Dir.BG.

Калин Вельов се включи в традиционната бляскава фотосесия, която тази година най-свежите сред абитуриентките заснеха в хотел Ястребец Wellness&Spa в прекрасния български курорт Боровец. Калин пристигна за снимките, яхнал любимия си мотор и с артистично въображение и много закачки взе участие в някои от най-добрите кадри на Hammer Studio.

Конкурсът за Най-красива абитуриентка се провежда от 2007-ма година, когато беше спечелен от Габриела Георгиева. Тя отиде на бала си в ефектна малка черна рокля на Astella, а неин ВИП придружител беше Дидо от Д2. Най-красива абитуриентка на 2008 стана Елена Коларова, чийто кавалер пък беше Графа. Миналата година усмихнатият Орлин Павлов придружи Лилия Стефанова.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu