Актрисата Холи Бери се разведе с модела Габриел Обри преди около месец, след 5 години съвместен живот. Те не са успяли да постигнат споразумение за попечителството на дъщеря им. Освен това, бившата двойка се договори това лято да живеят заедно, така че Габриел да може да се грижи за двегодишната им дъщеря.

Бери заминава за снимки в Южна Африка и бившият и мъж е решил да отпътува с нея, за да е по-близо до детето си.

Холи ще плаща на Габриел, като медицинска сестра за отглеждането на детето им на пълен работен ден, и той ще бъде с тях в продължение на три месеца в Южна Африка, за да се грижат за Нала. Много странно. Защо да плаща на бащата на момичето, за това че той ще се грижи за собствената си дъщеря?

 

Холи Бери и Габриел Обри

По време на снимките, Холи ще наеме огромна къща, и те ще се опитат да живеят хармонично под един покрив. Бог знае как ще си прекарват времето заедно, защото в последните години връзката им бе напрегната. Единствено любовта и обичта на двамата към момиченцето може би ще ги принуди да не се карат.

Въпреки това 43-годишната актриса не е толкова оптимистична и търси алтернативно решение на сегашната ситуация.

„Ние с Холи имаме резервен план. Ако не се разбираме, тя се съгласи да се оттегля в самостоятелна къща някъде в близост, където ще се грижа за дъщеря си,“ разказва Габриел.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook