Задава се поредното зашеметяващо парти с ангелския глас на поп-фолка ДесиСлава! На 19 май (сряда), организатор на фолкмаратона отново ще е The Cotton Club – перлата на нощния живот в Студентски град! Феновете на горещата изпълнителка ще прекарат страхотни часове с най-големите хитове на звездата, подбрани специално за нейното гостуване – „Лъжа“, “Бели нощи”, „Без тях не можем“, „Два магнита”, „Agapi mou” и др.

На следващата вечер, 20 май (четвъртък), домакините от звездния клуб ще взривят страстите с мегахитове от зората на фолка! Феновете на фолк музиката от 90-те, ще посрещнат завръщането на емблематичното “Ретро фолк парти” в The Cotton Club, създател на което бе неговия предшевственик клуб “Дай-Дай” през 2007 г. Тематичните фолк-партита, организирани тогава от настоящия екип на The Cotton Club, само за няколко седмици се превръщат в мегахит на нощна София. Скоро, привлечени от успеха на ретро партитата в клуб “Дай-дай”, столичните фолк заведения започват да подражават, като включват подобни и в своите месечни програми.

На 20 май, гост-звезда на легендарното “Ретро-фолк парти” в The Cotton Club ще бъде Сашо Роман! Изпълнителят ще представи някои от най-емблематичните си парчета “Мой ангеле”, “Дали съм жив”, “7 дена, 7 нощи”, “Ой, Сашко” и др.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook