Топ изпълнителката на “Ара мюзик” Алисия, реализира първият си дует с мъж. Нейният дуетен партньор е хитовият изпълнител и композитор от Албания – Флори Мумайези.

Песента им се казва “Не е краят”, като в нея се пее както на български, така и на албански. Интересно е пеенето на български на Флори, което звучи на припева.

Премиерата на “Не е краят” беше на Балканските музикални награди, където пред хилядите зрители на площада и милионите пред телевизионния екран Алисия и Флори представиха прочувствено нежната и любовна песен.

“Не е краят” се нарежда сред най-слушаните парчета в сайта vbox7.com за последните дни, а коментарите по форумите са повече от положителни.

“Това може само да ме радва! Флори е невероятен професионалист и човек и съм щастлива, че този дует е факт! Още повече считам, че музиката е мощна обединителна сила и тя е тази, която преодолява всякакви граници!”, сподели Алисия.

 

Алисия Флори Мумайези  “Не е краят”

Флори представляваше Албания на Балканските музикални награди в конкурсната програма, като се нареди на второ място в крайното класиране за “Песен на Балканите за 2009г.”. Само две точки по-малко събра албанецът от победителя Желко Йоксимович. Интересен факт е, че именно Флори е авторът на безспорния български хит на Емануела и Крум – “Нищо не знаеш”, който пък зае четвърто място в класирането.

“Очарован съм от посещението си в България. Доволен съм от представянето си на Балканските музикални награди, както и от реакцията на публиката. Благодаря на музикална компания “Ара мюзик” и Алисия за подкрепата! Сигурен съм, че и за в бъдеще ще имаме успешни проекти. Алисия е изключително атрактивна жена и певица, затова съм горд от общия ни дует!”, разкри Флори.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook