На 28 април, VIP-персони ще избират красавиците в конкурса “Miss Cotton Club” за месец април. Домакините от хитовия The Cotton Club в Студентски град дават заявка за незабравимо парти, гарнирано обилно със звезден блясък, красота, стил и усещане за жена. Третото издание на конкурса се организира съвместно със сайта за красивите лица на България BG-FACE.COM, от чието име подгласничките в надпреварата ще получат безплатни фотосесии, а носителката на короната изготвянето на професионален моден бук. Организаторите от своя страна ще изненадат финалистките с множество луксозни подаръци и парична награда за кралицата на красотата.

Красавиците ще дефилират в два тура – с бански костюми и тоалети от онлайн бутика IVET.BG. Сред звездите, които ще изберат победителката за април, са топмоделът и дизайнер Даниела Арнаут, Марко Косев – световен шампион по бойно самбо за 2009 г. и бившата звезда на националния отбор по волейбол Любо Ганев. В ролята на водещи на лъскавото парти ще влязат атрактивните актьори от НАТФИЗ – Христо Пориазов и Бети Методиева. Организаторите от The Cotton Club са подготвили и изненада за гостите си с невероятните изпълнения на балет “Магия”.

Сред 7-те кандидатки за титлата „Miss Cotton Club – Април”, ще бъде избрано едно момиче, което заедно с победителките в отделните издания до края на годината, ще се снима в Арт календар за 2011 год. Записвания за участие в конкурса могат да се направят на телефони 0887 423 153 и 0888 127 388, с регистрация на сайта www.bg-face.com или на място в The Cotton Club.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook