Славена и Dillan направиха едновременна премиера на съвместна си песен „На смени” в ефира на две от най-слушаните столични радиа. Атрактивната певица реши да изненада своята дуетна половинка и всички слушатели на Сигнал плюс, появявайки се без предварително подготвен сценарий в студиото, където по това време беше колегата й.

Изпълнителката на „Нашата песен” бе гост в предаването „Романтика Топ 10”, където представи своя дебютен албум „Отблизо”. Всичко минава чудесно и веднага след приключването на интервюто на Славена й хрумва идеята да изненада Dillan, който по това време гостува в предаването „Открит микрофон” по радио Сигнал плюс. „Първоначално с него се бяхме разбрали да се видим след като свърши предаването, за да отпразнуваме излизането на моя първи албум. Когато слязох в колата, пуснах радиото и го чух да говори за нашия дует. Съвсем спонтанно ми хрумна идеята да отида при него. Карах като луда и сигурно съм направила десетки нарушения. Реших, че няма да му се обаждам по телефона, за да е наистина пълна изненадата”, припомня си с усмивка Славена. „Когато влязох в студиото, Dillan тъкмо разказваше нещо в ефир и направо зяпна от учудване.”, каза още певицата с най-пламенния глас в попфолка.

„Изобщо не го очаквах. Направо загубих ума и дума, когато видях Славена в студиото. Това беше една от най-приятните изненади, които някога са ми правили. Беше просто супер.”, сподели от своя страна Dillan. „Тази седмица тя гостува в Сигнал плюс, за да представя дебютния си албум и трябва да помисля как да й върна жеста подобаващо.”, каза още българският Джъстин Тимбърлейк.

Дуетната песен на Славена и Dillan – „На смени” се радва на страхотен интерес от страна на феновете. Изпълнителите на Diapason Records обещават в най-скоро време в ефира на Фен ТВ да се завърти и лайв версия на парчето, а по-нататък – и видеоклип.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: erogance.eu