Фенове, журналисти и букмейкъри залагат на песента „Drip Drop” на Сафура. В най-престижния британски сайт за залагания http://www.nicerodds.co.uk/eurovision-song-contest-winner.aspx, „Drip Drop” убедително води листата с най-малък коефициент. Това е сайтът, който предсказа и успехите на Александър Рибак и Дима Билан предишните две години.

С това добрите новини за Сафура не свършват. Младата певица току-що завърши снимките на видеоклипа към парчето, над който работи с едни от най-големите имена от световния шоубизнес. Режисьор на лентата е Рупърт Уейнрайт, познат от култовите филми „Стигмата” и „Мъглата”. Той е работил и с Майкъл Джeксън по видеото на „History”.

Въпреки че е само на 17, Сафура вече е мегазвезда в родината си. Родена е в артистично семейство на 20 септември 1992 г. Баща й е актьор, а майка й е пианист и моден дизайнер. От малка Сафура се увлича по модата и дори сама скроява първите си сценични тоалети с малко помощ от майка си. Истинската й страст и най-голям талант обаче е пеенето. Започва да се занимава с музика на три години, а първото й излизане на сцена е на шест. Сафура е и единствената известна жена в Азербайджан, която може да свири на саксофон.

Преди месец тя заяви, че ще призове сънародниците си да гласуват на “Евровизия” за песента „Ангел си ти” на Миро. Певицата се надява, че феновете на Миро също ще гласуват за нея. Междувременно БНТ съобщи, че турнето на нашия певец продължава с концерти с Холандия и Македония, където БГ песента ще прозвучи на различни тв участия и концерти.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com