Основателят на най-популярното мъжко списание в света „Playboy“ Хю Хефнър има намерение да се ожени за приятелката си Кристъл Харис, съобщиха световните агенции. 83-годишният неостаряващ плейбой преди време твърдеше, че не иска повече да минава под венчилото, но е размислил и няма нищо против да се ожени за 23-годишната Кристъл Харис. 60-години разлика между него и приятелката му обаче не може да им попречат да се врекат във вечна вярност.
„Съвсем възможно е това да се случи. Достатъчно съм загрижен за нея и я обичам. Ще видим. Всичко, което искам от една връзка, е да бъде точно толкова щастлива, колкото е. Забавлявам се повече, откакто, когато бях на 20 години!”, споделя Хефнър, който досега е имал 3 брака. 
„Не съм имал много късмет с брака. Нямам добър опит и не искам да провалям тази връзка”, откровено признава Хефнър. Той обаче не може да се оплаче от редица други връзки, приключили без брак. 

Хефнър, чието имение „Playboy“ е дом на много красавици, се запознал с 23-годишната Харис, докато все още имал връзка с 20-годишните близначки Кристина и Кариса Шанън. Собствениците на емблематичната вадка „Orgasm” от „Teрра Трейдинг” веднага реагираха на новината и пакетираха 60 празнични бутилки водка с огнената оргазмена виагра, точно толкова колкото е разликата в годините на Хефнър с младата му приятелка – закачка към младоженеца. Датата на сватбата се пази в тайна, затова те предварително изпратиха бутилките с прошнурован и прономерован етикет: „Par Avion”, за да пристигнат невредими и навреме за бляскавото събитието на „Playboy”!…

Рекламно лице и вдъхновител на вълшебната водка в България е Светлана Терзиева – Сесил, известна като една от първите еротични водещи в България от култовото предаване „Нощен магазин”! Водката беше изпратена още на Коледа на миналата година в Града на Ангелите в Америка, на прочутия Хю Хефнър, който веднага поиска да я разпространява из веригата си магазини в Европа с марката „Playboy”! По-късно производителите се пошегуваха и с депутатите от Народното Събрание, като окичиха председателката му Цецка Цачева с приза „Най-мъжкото момиче в БГ”! Марката „Orgasm” е единствената официално патентована в Европа, с намерението да прерастне в мащабна индустрия – производство на парфюми, модни колекции и аксесоари, още нови маркови питиета и всичко необходимо за един печеливш бизнес на квалитетна марка.
Станете почитатели във Facebook