Какво ти даде Мюзик Айдъл?
Самочувствие, нов поглед към музиката, емоция… Не мога да изброя всичко, така или иначе е доста назад във времето. Минаха 3 години от тогава, при всички случаи екипът на Иван и Андрей е невероятен и се радвам че работих точно с тях!

Как вървят новите проекти?
Повече от добре, последното ми видео „гепи ме“ се прие доста добре от младите хора, доволен съм. Сега работя по един музикален проект, в чийто записи ще се включи и Анелия. Аранжимента обаче още не е готов… Да не бързаме преди да се случи… Трупам сингъл по сингъл с надеждата до една година да съм готов с албум!

Какво ти е мнението за Евровизия? Какво очакваш от Миро? Как ще се представи в Осло?
Миро е пич, а парчето му бе моя фаворит още когато презентираха 5-те песни продуцирани от БНТ! Очаквам и знам, че ще се представи на ниво, защото е уникален професионалист.

Damian Popov

 

Как ти се отразява финансово-икономическата криза?
Предния месец ми беше меко казано зле! Определено се отразява. Музиката иска много влагане емоционално, а и материално /финансово/. Не е лесно, но вярвам в силите си и в това което мога да правя, така че се надявам „Кризата“ да отмине много скоро !!!

Какво смяташ за филма 2012? Да очакваме ли края на света?
Ха ха, не вярвам в края на света и по специално в 2012, но пък филма не е лош! Гледах го в мола и хубавото беше, че имах възможността да се насладя на як саунд, и на всички визуални ефекти по максимално добър начин… 🙂

Някой български звезди разпространяват „случайно“ еротични клипове. Какво ти е мнението за тази реклама?
ООО много се развиват някой колеги в тая насока, да взема и аз да си направя едно такова, примерно нещо в садо-мазо стил (смее се)! За мен на този етап това не е адекватен начин за реклама. Разбрах, че и колеги от поп гилдията вече имат такива. Интимният ми живот е част от моето лично пространство и ще си остане така.

Какво искаш да кажеш на почитателите си?
Обичайте се и бъдете живи и здрави. Живейте така, че винаги да се чувствате щастливи и истински !!!
Станете почитатели във Facebook