Човекът-глас Красимир Аврамов остана доста неприятно сюрпризиран от любопитен инцидент тази сутрин.

В дома на певеца, който ни представяше на миналогодишната „Евровизия“, нахлул специален екип от барети в рамките на операция „Недосегаемите“.

Униформените накарали Аврамов да легне на земята и го закопчали с белезници, нахлупвайки и чувал на главата му. Докато поп звездата берял страх за чудо и приказ, ченгетата обискирали дома му, за да установят, че всъщност им е подадена грешна информация.

След като разбрал, че „няма да му предявят обвинения“ за изпълнението на Illusion по време на финалите на „Евровизия“ в Москва, той се поуспокоил и дори приел чистосърдечно извиненията на полицаите.

„Беше съвсем рано сутринта, чух разбиване на врати и първоначално помислих, че има взлом. След като тръгнах към вратата, униформените нахлуха, сложиха ме долу на земята и известно време не виждах какво се случва. Имаше следовател от прокуратурата и писмо и скоро осъзнаха грешката си, след което ми се извиниха“, коментира Аврамов.

Той обаче не скри, че е преживял сериозен стрес от инцидента и дори го определи като сценарий от мафиотските класики в киното.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: avtora.com