Много смях и забава обещават от звездния The Cotton Club през февруари и март. Програмата на хитовото столично заведение ще е посветена на нейно величество комедията. Цели два месеца The Cotton Club ще предлага смях и настроение в “Нощта на актьора”, с избрани скечове и музикални изпълнения на двама от най-забележителните български комедийни актьори Краси Радков и Виктор Калев.

На 10 февруари, Краси Радков ще поведе шоуто на комиците, а Невена Цонева с балет “Магаданс” ще взриви емоциите с хитовете си. По-следващата седмица, на 24 февруари, Виктор Калев ще го удари на скечове, а за музикалното настроение на гостите ще се погрижат Борис Солтарийски и Нели Петкова от “Ку-ку бенд” и балет “Магаданс”.

В “Нощта на актьора”, повече от два часа невиждано комедийно шоу със звездите Краси Радков и Виктор Калев. Публиката в елегантното столично заведение ще има възможност да се запознае с тях на живо, и да прекара една вечер, пълна със смях и добро настроение. Двамата невероятно талантливи шоумени и интерпретатори ще представят своите най-популярни образи като Гацо Бацов, Станислав Христосков, Проф. Кучков, Лили Иванова, Рънърса, Др.Ливайн, Володя Стоянов и др.

На 10 февруари, пръв ще демонстрира своя ненадминат хумор и харизматичност, любимецът на българската публика – комичният актьор Краси Радков. Той ще пресъздаде някои от най-колоритните си роли, изиграни на телевизионния екран в “Шоуто на Слави” – рапърът Цеко Сифоня, отец Нафарфорий, баба Вуна, близнаците Шишо и Мишо Бакшишо и др.