Валентина и Ерик вече са готови да изненадат почитателите си с дуетна песен „Ти ли?”. Певците запазиха в тайна съвместния си проект, докато бъде готова и видеоверсията. Тя вече е факт. Впечатляващия видеоклип можете да видите от днес само в ефира на Фен ТВ.

Валентина и Ерик, които дълги години са работили заедно в нощни заведения и винаги са знаели, че гласовете им си пасват идеално, решиха да използват своя потенциал до край. Отдавна двамата имали идея да осъществят дуетен проект. Държали на изцяло авторска композиция, създадена специално за тях. Така се появило парчето „Ти ли? ”, което е по музика и аранжимент на Пламен Велинов и текст на Диян Георгиев.

Сюжетът разказва за закачка между мъж и жена, които са заедно с половинките си, но това не ги възпира да изпитват силно влечение един към друг. Казано накратко, звездите на Diapason Records възпяват „мръсните мисли”, които всеки от нас е имал по някога в една или друга ситуация.

Клипът, режисиран от Ненчо Касъмов, представя Валентина и Ерик в доста неочаквана светлина. Невероятният стайлинг е дело на Тони, а гримът и косата – съответно на Бони и Стела. „Никога досега не сме залагали на такъв стайлинг, но се получи страхотно. Много цветно, много свежо, с много настроение.”, не пестят похвали дуетните половинки.

За да бъде още по-атрактивна картината режисьорът включва във видеото ATV и Мини Купър. „И двете превозни средства асоциирам с младото поколение. Затова и ги използвах. Смятам, че тази песен е с доста модерно звучене и ще се хареса основно на по-младите хора. Ето защо избрах и стайлинга да е по-фешън, по MTV, а не толкова попфолк.”, аргументира се Ненчо Касъмов.
Източник: erogance.eu