Нищо че отскоро Ники Кънчев няма сериозни телевизионни изяви, то приходите на журналиста не стихват. Последният проект, с който той се захвана, бе „Големият кеш“, но есемес хазартната игра обяви своя финал.

Останал само на щат в Дарик радио, Ники не разчита единствено на трицифрената си заплата, която изкарва с говорене пред микрофона. Лицето на „Биг Брадър“ се оказва доста далновидна и пресметлива личност, пише kliuki.net.

Гордостта на Червен бряг си докарва доста прилични месечни доходи от срочни депозити в различни банки. Така например, в различни финансови институции Кънчев влага спестяванията си за 3 до 12 месеца, по чиито влогове текат лихви от 5% до 10%. При внесени 100 000 лева на депозит за тримесичие водещият на „Биг Брадър“ прибира лихва в размер на 5 хилядарки.

„Той е пестелив и умен човек, не си дава парите за щяло и нещяло и знае как да ги управлява. От всяка спечелена стотинка печели по още една, защото всичките му пари са в банка и прибира тлъсти лихви като редовен клиент“, коментират близките му.

Междувременно стана ясно, че Ники официално е одобрен за петия сезон на „Биг Брадър“. Той се конкурираше за поста с Николай Урумов и Румен Луканов. В крайна сметка от Нова ТВ настояли да не експериментират с други лица и заложили на добрия стар Кънчев.
Източник: hotnews.bg