Най-коментираната светска двойка между Калотина и Черно море – Мария Игнатова и Димитър Рачков са се сгодили в първите часове на Новата година, донесе ехото на клюката. На шега, на майтап, обвързването вече е факт. Двамата господари на ефира, които в момента не са на екран, обаче предпочитат да не го обявяват публично. Вричането им станало в хотел “Олимп” във Велинград, където двойката посрещнала 2010 година. Краси Радков, Виктор Калев и фолкпевицата Димана били участници в “олимпийската” програмата на заведението. Рачков и Мария еуфорично поръчвали песни. Парадоксално е, че най-много наблегнали на парчето “Приключих с теб”. Клюкарите говорят, че сватбата им ще е през лятото,но Мария и Рачков са извънредно потайни по въпроса. Мария Игнатова доскоро беше съпруга на Петко Димитров, поне пред закона. След нея заби фолкпевицата Преслава, а после и Ели Гигова. Мария Игнатова има тригодишен син от него. Рачков също е със син на тази възраст от бившата си жена Христина, която бе един от сценаристите в “Сървайвър” , но го заряза с бебето , за да се посвети на екзотични приключения и нощи на другия край на света.

Чаровната и сексапилна Мария Игнатова понякога подхвърля сексуалните си тайнички по медиите. Неотдавна тя призна, че веднъж докато си ходела по улицата, изпитала силно влечение… не към някой от мъжете, които се скъсвали да й свиркат и намигат, а към друга жена. Коментирала е дори как е изгубила девствеността си. Това се случило малко преди да навърши 18, но по доста труден, даже мъчителен за нея начин…

Русокосата половинка на Митко Рачков много скоро ще се изявява като водеща в шоуто „България търси талант”. Продуцентите уж крият от нея и другата водеща Алекс Раева какво се случва на кастингите. Мария щяла бъде абсолютно неподготвена за изненадите в шоуто, за да може да реагира спонтанно. Тя усилено търсела клюки зад кулисите, но засега разузнаването й довело само до мъж, който дресира жени, свирач на чаши и отбор от баби-мажоретки.
Източник: vip-bg.info