След дебюта на Мегън Фокс (Megan Fox) като лице на новата кампания за дамско бельо на Армани, бе ред да видим и Кристиано Роналдо (Christiano Ronaldo) в ролята на заместник на Дейвид Бекъм (David Beckham).

Сравнението между двамата е удачно не само, защото модният гуру отново спря избора си върху футболна звезда, но и заради факта, че португалецът е не по-малко харесван от милиони дами по света.

Фенките едва ли ще променят мнението си и след като се насладят на първите кадри на Роналдо за Emporio Armani Underwear Ads, а и ние трябва да си признаем, че той действително изглежда в добра форма.

„Няма как да не бъда поласкан от възможността да представям новата линия на Джорджо Армани (Georgo Armani). Когато получиш предложение от такова легендарно име в модата, и на което никога не съм крил колко голям почитател съм, просто не можеш да откажеш“, коментира самият футболист.

„Кристиано е страхотно изглеждащ млад мъж с перфектна физика на спортист. Той е сексапилен и притежава изключителна енергия и честно казано, мога да кажа, че сме намерили възможно най-подходящото си рекламно лице“, не пести комплименти и дизайнерът.

Автори на фотосесията, също както и на тази на Мегън Фокс, са прочутото дуо – Мерт Алиас и Маркус Пиго.
Източник: avtora.com