Любител на изисканите питиета и ценител на изкусните форми, се пристрасти към питието на народа – хитовата водка „Orgasm”, която е във формата на фалически символ и мултифункционална, като приложение. Рекламно лице и вдъхновител на вълшебната водка стана Светлана Терзиева – Сесил, известна като една от първите еротични водещи в България! Водката беше изпратена още на Коледа в Града на Ангелите в Америка, на прочутия Хю Хефнър, който веднага поиска да я разпространява из веригата си магазини в Европа с марката „Playboy”! По-късно производителите от „Терра Трейдинг” се пошегуваха и с депутатите от Народното Събрание, като окичиха председателката му Цецка Цачева с приза „Най-мъжкото момиче в БГ”!
Интересно, но кампанията за водка „Orgasm”, се носи из въздуха не само официално, но и усилено се предава в „underground” средите от дума на дума, от уста на уста, от гърло на гърло!… Запален фан с никнейм yuritanev, за един ден подлуди интернет пространството с аматьорския си, но възпламенияващ видеоклип „Vodka Orgasm – Сега и жените знаят защо” във VBOX7! Само за ден и половина, 60 000 фенове от всички кътчета на България и извън нея са посетили феноменалната водка „Orgasm”, а в Топ 40 на най-посещаваните клипове в същия сайт, за минути оргазменото питие се нареди на 7-ма позиция!…
Реакцията на собствениците от „Терра трейдинг” е мълниеносна – обявен е конкурс с внушителни парични награди за най-добър аматаьорски видеоклип във VBOX7!