Следобедното токшоу по Нова телевизия на журналистката от Дарик Диана Найденова „Челюсти“ е изпаднало от програмата, установиха скучаещи телеманиаци, прещракали днес каналите. Вътрешни хора от медията довериха пред БЛИЦ, че този ход е бил предизвестен от нещастния рейтинг на предаването.

Амбициозното токшоу тръгна едновременно в ефира на Нова телевизия и на честотите на Дарик радио след лятната отпуска на сутрешните водещи, които Найденова заместваше за кратко. Идеята беше „Челюсти“ да е предаването, в което „цветните герои на нашето време си говорят, спорят, „хапят“ се и „дъвчат“ важните теми на България“.

„В спора се ражда истинската караница“ бе мотото на предаването, а намерението – да стават кавги непрекъснато. Уви, форматът не просъществува, защото малко зрители ги е било грижа кой за какво ще спори с устатата водеща.

Диана Найденова не къса съвсем с телевизията – тя ще продължи да участва в многочасовата „Станция Нова“. Въпросът е докога ще просъществува самото шоу на Иван и Андрей, които май са на път да „подобрят“ постижението на Найденова по нисък рейтинг.
Източник: hotnews.bg