На 13-ти януари, The Cotton Club и радио Романтика организират първото за новата година парти Авантюра. Специален гост на вечерта ще бъде атрактивната бунтарка на поп-фолка Кали, която ще се присъедини към тайното общество на “Ангели и Дяволи” в луксозното заведение в Студентски град. Оригиналния сценарий е част от играта на радио Романтика, в духа на второто действие на предаването Авантюра “Ангели и Дяволи”.

По регламент, двама необвързани “дявола” ще трябва да намерят своите авантюристични “ангели” сред гостите. Двойката, която първа се качи на сцената при звездата на вечерта Кали, ще спечели романтичен уикенд за двама в Аугуста Спа Хотел в Хисаря. Парти Авантюра ще събере също така и “ангела” Мартина, която в продължение на една седмица отговаря на слушателски въпроси в ефира на „Новата Авантюра“, с избрания от нея авантюрист. Участие ще вземат и всички слушатели, спечелили среща в първата част на играта – “Твоята нова среща”. Разбира се, и този път предизвикателните танцьорки от еротично шоу „Dangers“ ще се погрижат за горещата атмосфера на купона.

Звездата на вечерта Кали ще забавлява всички гости в The Cotton Club до зори с най-горещите си хитове, и ще пожелае успешна и пълна с веселие 2010-та. Изпълнителката на култовата песен „4-4-2“ ще поднесе и своя подарък към участниците в щурото парти – новия си хит „Спри“.