Компанията на Ники Китаеца “Real enterprises” продължава да се разраства. Двете нови попълнения са отново напуснали конкуренцията млади изпълнителки. Едната е Даяна, а другата Марая.

Даяна е от Благоевград, последните години е била изпълнител на „Sunny Music”. След като завършва училището в Широка лъка, се дипломира в Софийския университет, специалност „Музикална педагогика”. Младата певица много се гордее са албума си „Право в целта”. Известните й хитове са едноименната песен от албума „Право в целта”, „Поредна гара”, „Две сърца”, „Някъде”. Даяна подписа договор с продуцентска компания “Real enterprises” и се надява това да постави едни солидни основи за бъдещото й професионално развитие.

Другата дама, доверила се на Ники и неговата компания, доскоро бе известна като Моника. Бившата изпълнителка на „Ара Мюзик” смени артистичния си псевдоним на Марая. Завършилата в Котел народна певица от Ботевград има няколко песни, най-известната от които е „Ако има Бог”.

Двете певици Даяна и Марая ще продължават да радват почитателите си и да набират нови такива с песните, които “Real enterprises” ще направи за тях. Доволни от условията, които Китаеца им предлага, момичетата са амбицирани да покажат колко успешна може да бъде новата година за тях. Самата компания “Real enterprises” се радва на все по-голяма популярност сред родните изпълнители. Договори с фирмата на Китаеца имат Иванива, Давид, Исмералда, Сиси и др.
Източник: erogance.eu