Часове преди финалната битка за 250-те хиляди лева от последния сезон на „Сървайвър” финалистът Георги Кехайов нежно масажира конкурентката си за голямата награда Люси, с която участваха в първия СПА-фестивал у нас, организиран от апартхотел Лъки Банско и ВИП Комюникейшън.

Уникалните процедури с полускъпоценни камъни яспис и розов родохризит, които дебютираха в атрактивния фест, ще радват зрителите в Коледната програма на TV art. Телевизията за изкуство, култура, туризъм и пътешествия, чийто директор е популярният български режисьор Стилиян Иванов, излъчва своя рубрика и в ефира на MSAT всеки ден от 11 часа.

Атрактивните масажи за извайване на тялото, против стрес и бръчки бяха демонстрирани от екипа на СПА-мениджъра Рая Стоицова, предизвикаха интереса на екипа на TV art. Камерите заснеха и краткия обучителен курс за гостите на фестивала, в който се включиха не само звездите от Сървайвър, а любимката на Хю Хефнър – Лили от Биг брадър. В шоуто ще видим и бившия футболист от Левски Светослав Бърканичков, както и легендата Митьо Крика.