Носителката на титлата „Мис Плеймейт 2009“ (б.р. разбирай сексбомба на годината) Златка Димитрова потвърди слуха, че е заменила русата си адашка и колежка в леглото на европейския шампион по самбо Благой Иванов. „Да, заедно сме, но не мога да коментирам нищо за връзката ни. Двойка сме от съвсем скоро и няма какво да разказвам. Но, слуховете са верни.

Признанието на Златка №2 дойде, след като бдителни папараци я забелязаха да се гушка с Багата в Самоков. А само допреди два месеца жената на неговото сърце беше блондинката Златка Райкова. След много скандали и неприятни емоции обаче двамата се разделиха. Оттогава Благой изобщо не си губи времето. Той първо за кратко прие в обятията си моделката Йоана (б.р. макар че това май не е съвсем вярно), която е известна най-вече с участието си в клипове на рапъра Устата.

Явно мераците му към новото му завоевание обаче бързо са отминали, защото Благой отскоро пак е в плен на любовта. Този път със Златка Димитрова – известната красавица, добила популярност най-напред от участието си в риалитито на Слави Трифонов „Бягство към победата“ и едва след това с победата си в конкурса на „Плейбой“.

В светските среди Благой се слави с афинитета си към красиви и сексапилни манекенки, които сменя редовно. Дали при черната Златка ще се развие същият сценарий като с Йоана тепърва ще стане ясно. Самбистът обаче явно има неподозирани способности и чар, след като най-желаните моми падат в ръцете му като зрели круши. Славата му на плейбой май ще продължава да расте. Още повече, че г-ца Златка Димитрова не е коя да е, а актуалната плеймейтка на България. Нейният афинитет към спортистите е повече от очевиден. Преди да се хвърли в обятията на самбиста палавата брюнетка се е гушкала с гребеца Иво Янакиев, фехтовача и Радо Стоянов и футболиста на Байер (Леверкузен) Наско Курдов.

Междувременно се разбра, че сърцето на Златка Райкова също вече не е свободно. Тези дни еротичната моделка се вихреше в столичен чалга клуб в компанията на Андреа. На въпрос на „Слава“ дали си има гадже, тя отговори положително и разкри, че новата й тръпка се казва Павел. Златка уточни, че той е непознато име за светските хроникьори.
Източник: donbalon.eu