ЛиЛана и Big Sha съобщиха, че плануват да направят национално турне. Това вече е факт сподели самата ЛиЛана.

Обиколката ще включва 25 града и ще стартира в началото на следващия месец. Красивата певица е подготвила едно незабравимо шоу за своите фенове заедно със своя дуетен партньор Big Sha.

В неделя певицата се върна от САЩ, където записа две нови парчета. Едното е съвместно със световноизвестни изпълнители, чиито имена обаче засега са тайна. ЛиЛана пооткрехна завесата, като призна, че са мъже и много скоро ще каже имената им.

Певицата има предложения от два музикални лейбъла и все още се колебае с кой точно да подпише договор. След като вземе категорично решение до края на годината, тя ще пусне в САЩ сингъл на една от осемте песни, които записа ударно през последните седмици.

В Чикаго ЛиЛана купонясвала с R&B звездата R. Kelly. Двамата посетили заедно Мидуест Мюзик Нетуърк, където бизнесът и музиката се събират заедно. Певците завели на купона и рапъра Бракето, който спечели конкурса на „Нескафе“ за най-добра хип-хоп комбинация с авторски текст.

Освен над музиката ЛиЛана заляга и над ученето. Тя ще учи магистратура в Лондон Скул ъф Економикс, което е нейна мечта от години.
Източник: paparak.bg