Светските клюки тръбят, че поп иконата Риана провела таен телефонен разговор с бившата приятелка на Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл. По телефона тя обяснила какви точно са отношенията между нея и него.

Близки до звездите одавна коментират за личните отношения между красавицата от Барбадос и сексапилният изпълнител. Според слуховете двамата дори били интимни от около месец, пише списание „Блясък“.

Близък на Риана издал, че певицата не искала да й излиза име на разрушителка на връзки. Красавицата се обадила на Джесика Бийл и й казала, че с Джъстин са само приятели и че отношенията им са платонични. Риана държала актрисата да знае това и дори я поканила да се видят на обяд.

Джесика Бийл била трогната от вниманието на певицата. Тя дори склонила да прости на Джъстин Тимбърлейк и да повярва на твърденията му, че с Риана само работят заедно по новия албум на гласовитата красавица. Близки на Джесика издали, че тя и изпълнителят на Sexy Back си поговорили много сериозно. Джъстин заявил, че за да просъществува връзката им, Джесика трябвало да се пребори с ревността си.
Източник: paparak.bg