Още едно доста интересно интервю са направили колегите от вестник „Монитор“. Този път на фокус е Милена Славова, която смело коментира родните красавици рискувайки да си навлече глевът им.

„Тази порода девойки са цяла напаст, една след друга се пръкват. Аз за външния им вид нищо лошо не мога да кажа. Проблемът е, че нямат акъл за пет стотинки, а двете неща вървят в комплект…“, коментира Славова.

Неотдавна тя записа парче „Куклата Мици“, която пародира жените като Златка Райкова. „Тези жени са нагли, с вселенско самочувствие, а паралелно с това са прекарали живота си само пред огледалото. Заслужават някой да ги плесне силно зад врата и да ги прати да поработят, да видят как се изкарват парите за поддръжката на тунинга им – напомпани устни, коси… Но не да действат като скъпо платени проститутки, а наистина да бачкат. Иначе не съм от типа хора, които ще тръгнат да тропат по врати за спонсори. Ако някой предложи, ще снимам видео“ – казва тя.

В момента Милена записва парче с „Уикеда“, което се казва „Бъркотия“ и осмива ситуацията в момента. „В него се пее как мъжете подносиха поли, жените са златотърсачки, а дядо Господ явно е перманентно горе на черешата, защото долу сред човеците цари пълна вакханалия“ – споделя певицата. Милена подготвя юбилейния си концерт „25 години на сцена“, който ще се състои на 28 ноември в столичната „Универсиада“. В него участие ще вземат Б.Т.Р, „Конкурент“, „Ера“, „Черно фередже“, Васко Кръпката. Милена признава, че й е трудно да съвмести трескавата подготовка с грижите за дъщеря си, тъй като не може да намери добри детегледачки. „Много са го ударили на печалбарство, за това помагат лели, баби… “ – казва тя.
Източник: paparak.bg