Една от най-красивите фолк певици Лияна, смая със своята красота всички родни почитатели на тази музика. Тя успя да очарова и представители на чуждестранни модни агенции. Прелестната певица срещнала откривател на таланти от популярната агенция „Елит” в Испания, съобщава „Блясък“.

Модният спец заговорил родната хубавица, след като я забелязал на излизане от бутик в Барселона. Мъжът останал очарован от Лияна и дори я поканил да направят пробни снимки за „Елит“.

Това не е първият случай, в който фолк певицата получава оферта за кариера в модния бранш. Въпреки че досега не се изкушавала да се изяви в това амплоа, тя призна, че само веднъж е имала сериозни колебания по въпроса.

Това станало в Париж, когато Лияна получила предложение да се присъедини към агенцията на Жизел Бюндхен – IMG. Тогава изпълнителката на „Сънни мюзик” дори направила пробни снимки, а резултатите от тях страшно много се харесали на агентите. Лияна получила предложение за работа, което отказала. Причината – голямата й любов е не модата, а музиката.
Източник: paparak.bg