Вещерът разкри: Моят работодател е човек, който иска лично да си отмъсти на Кристиано, използвайки черна магия

Вуду-магьосникът, който наскоро направи шокиращо разкритие, че е нает да използва своите тъмни сили и да контузи звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо, днес продължи да подрежда пъзела около своята персона и мисия. Вещерът, който се представя само с името Пепе, разкри, че е бил нает от жена, която му платила страшно много пари, за да види как Кристиано страда.

„Изкълченият глезен е само началото. Тази лека травма е леко предупреждение и загрявка от моя страна. Тепърва ще видите какво ще се случи на този играч. Аз не го мразя изобщо, но моята работодателка го ненавижда за това, което й е сторил“. „Тя е очаквала да има връзка с мъж, а не с разглезено Барби“ , допълва последователят на Гандалф и Саруман.

Новината за магьосника и Роналдо бе тиражирана в края на септември от испанските медии. Те се позоваха на анонимно писмо, изпратено в офиса на „Белия балет“, в което пишело: „Искам само да изясня едно нещо. Аз не мразя този велик клуб и не правя тази магия от лични чувства. Аз съм професионалист и ми беше платено много добре, за да използвам своите енергийни сили против Кристиано Роналдо. Наеха ме, за да направя така, че Рон да се контузи сериозно и да изпусне по-голямата част от този сезон. Не знам колко време ще действа магията, но със сигурност няма да играе няколко седмици. Магията изисква търпение, предприел съм едва първите стъпки, но ще подейства. Не съм нает от друг футболен клуб, не става въпрос за Барселона или Манчестър Юнайтед. Моят работодател е човек, който иска лично да си отмъсти на Роналдо, използвайки черна магия. Очаквайте в скоро време моите предупреждения да станат истина“.

Истинска война на вещери се заформи в Португалия заради здравето на местната футболна икона Кристиано Роналдо. Вестниците „24 Ораш“ и „Корею да Маня“ съобщиха, че Фернандо Ногейра, популярен в страната като Маг Фафе, е бил потърсен, за да направи контравуду на Маг Пепе, който наскоро заплаши CR9 с тежка контузия. Тревогите в иберийската държава нараснаха внезапно, след като Роналдо получи травма в глезена в двубоя от Шампионската лига срещу Марсилия и все още не е напълно възстановен за ключовия сблъсък с Унгария от световните квалификации. Маг Фафе сподели, че се съмнява във възможностите на свирепия си конкурент Маг Пепе, ала разкри, че будува нощем до снимка на известния си сънародник, „за да се сложи край на случващото се, ако е вярно“.
Източник: donbalon.eu