Британския таблоид „Сън“, за пореден път излиза с публикация около личния живот на Мадона и нейния любим Хесус Луз. Имайки в предвид източника на информацията не можем да сме сигурни, че това което пише е факт, но сме длъжни да ви представим всички клюки.

Поп дивата Мадона и приятелят й Хесус Луз имали голям скандал заради нежеланието на певицата да се омъжи за него. 51-годишната поп звезда и 22-годишният модел имали шумна кавга, защото той се почуствал „глупав“ и „наранен“, когато миналата седмица тя признала в тв интервю, че по-скоро би я блъснал влак, отколкото да се омъжи за трети път. „Мадона и Хесус рядко се карат, но той беше истински наранен от думите й. Каза, че го е направила на глупак.

Той през цялото време говори за нея с приятелите и семейството си и им каза, че двамата имат сериозна връзка. Когато тя отрече по телевизията, той се почувства глупаво, двамата имаха голям скандал“, сподели близък до модела източник. Въпреки че двамата оправили нещата след скандала, Хесус, който има връзка с Мадона след като двамата заснеха фотосесия в края на миналата година, бил съсипан от нежеланието на певицата да се обвърже с него. „Той каза на приятелите си, че планира да се ожени за нея и беше съкрушен да научи публично, че двамата не са на едно мнение по въпроса“, допълва източникът пред британския таблоид „Сън“.
Източник: paparak.bg