Примата на родния поп-фолк Глория, бе специален гост на предаването „Станция Нова“. В открит и откровен разговор с популярните водещи Иван и Андрей, тя сподели наблюденията си върху феновете през последните 15 години, откакто e на голямата сцена.

Певицата не скри, че няма публична личност, която да не се вълнува от злонамерените писания и скалъпени истории в жълтата преса. Тя е потърпевша в голяма степен тъй като многократно са тиражирани неверни истории за нея и въпреки всичко е на мнение, че ако реши би могла да осъди авторите на изфабрикуваните истории. „Не съм решила, не съм ги осъдила“ – категорична беше тя.

Певицата отговори на въпроси от личен характер за пластичните операции, за любовта и за това на какво се дължи прекрасната и форма през всички тези години. „Не е задължително да си влюбена“ – каза тя в отговор на въпрос дали влюбването е разковничето да изглежда по този начин, пише Signal.bg.

В края на гостуването ú водещите я изненадаха с шоколадова торта, на която пишеше „Глория – 15 години на сцена“. Асистентките на предаването запалиха свещите на тортата, а Глория остана трогната от празничната атмосфера, видимо развълнувана и в приповдигнато настроение.

„Глория беше изключителна и прекрасна и аз продължавам да съм ú фен“ – каза Иван след като Примата си тръгна от студиото.
Източник: paparak.bg