Глория изневери на идола си Цеца Величкович и започна да се прави на Мадона, научи СЛАВА. Не бързайте да си мислите обаче, че пайнерката е сменила стила на пеене или имиджа си. За разлика от някои свои колежки, примата на попфолка заимствала от Кралицата на попа не в музикален, а в личен план.

Оказа се, че българската, също като световната звезда черпела енергия и изпъвала бръчки не чрез методите на естетическата хирургия, а благодарение на връзката си с по-младо гадже. Според наш източник, пожелал анонимност, Гло даже се похвалила: „Сексът с 22-годишен подмладява.

Чувствам се много добре. Вижте Мадона“.Явно 36-годишната изпълнителката на Усещане за мъж е решила отрано да вземе мерки за душевния и физическия си комфорт, предвид факта, че Мадона си хвана млад любовник, чак когато стана на половин век. Нашенката очевидно се е ориентирала към най-приятния и безплатен начин на подмладяване. Остава да тръгне и на йога като кака си Мадж и освен бръчки да почне да изпъва и жили.

В края на миналата година СЛАВА ви показа примата в близък план. Кадрите разбиха всички легенди, които се носеха за нея, че си е правила безброй процедури с ботокс и пластични операции. Глория се появи в напълно натурален, даже малко посърнал вид.

След това сякаш поизгуби от публичното пространство. В професионален план също имаше застой. Също като Цеца, която сподели пред СЛАВА, че тази година е решила да мързелува.Дали заради положителните промени в личния й живот, които й предвеща дори ясновидецът Христо специално за СЛАВА, факт е че Гло се завърна с гръм и трясък.

Тя ще прави грандиозен концерт в първа зала на НДК, с който ще отпразнува 15 години на сцената и ще издаде троен албум с шлагери и нови хитове. Преди броени дни пък пя на откриването на новия сезон в Биад, където се раздаде за публиката. Фолкпримата изглеждаше наистина освежена и с рокля за 2000 евро. По последна информация хонорарът й е 5000 лева.
Източник: pikantno.eu