Примата на родния поп-фолк Глория, без никакви притеснения призна пред списание Sotry, че има връзка с 25-годишен мъж. Тя обаче отказа да спомене името му и да разкрие подробности около него и личността му.

„25-годишният младеж е много готин, много сладък, но е мой много близък приятел, с когото се забавляваме. Всяка жена има нужда от мъж до себе си. Но друг е въпросът дали ще ви го покажа. Не съм привърженичка и на връзките-еднодневки. Чувствам се много неудобно и ми е трудно да говоря за тези отношения, защото очаквам от отсрещната страна галантност, романтика, нещо, което би впечатлило всяка истинска дама“, разкрива сантименталната си страна Глория.

В новия специален брой на Story, посветен на Глория, примата на попфолка разказва подробности за мъжете в живота си. От всички слухове, певицата единствено признава за любовта си към Илия Загоров. За шефа на „Локомотив“ Сф Николай Гигов, за когото също се тиражираше, че е в интимни взаимоотношения с Глория, тя заявява: „Той е най-интелигентният човек, когото съм срещала в живота си.“
Източник: paparak.bg