„Ара Мюзик“ съобщи , че договорът на Емануела и музикалната компания продължава, като двете страни са подписали допълнително споразумение. В интервю за медията певицата каза: „Ще продължим да работим, както работихме и преди. Всичко ще е нормално все едно нищо не е станало. Аз просто имах нужда от време, за да си почина малко. Бях много преуморена, но сега всичко е нормално. Аз не съм имала намерение да работя с никоя друга музикална компания. Не сме правили никакви компромиси от двете страни. Просто се разбрахме като нормални хора, че искаме да продължим да работим заедно и всичко е наред“ – твърди Емануела. „Искам да кажа, че „Ара Мюзик“ са хората, с които съм работила, с които съм направила всичките си хитове и те са хората, с които аз ще продължа да работя“ – категорична е Емануела. Новата песен на фолкаджийката може да очакваме скоро. За парчето „Духай“, което изтече в интернет, певицата споделя: „Аз песента страшно много я харесвам, но не сме говорили с Виктор дали да заложа точно на нея или да пусна ново парче.

Предполагам, че ще пуснем ново.“ Вторият музикален албум на певица №1 на „Фен тв“ е на дневен ред: „В момента го подготвяме. Имаме планове за реализацията му. В момента имам толкова много идеи, че мога да направя не един, а два албума“ – с усмивка заяви Емануела. За хората, които смятат, че цялата история е един PR, певицата каза:

„Няма такова нещо, изобщо никой не е искал да превръща всичко в един PR. Може би не трябваше да се знае за това и нещата щяха да се решат доста по-бързо. Трябваше да си знаем само вътре във фирмата, но сега всичко е наред и аз се чувствам много добре и те също. Все едно нищо не се е случило.“
Източник: vip-bg.info