48-годишният актьор купил бижуто в знак на своята любов към бившата на Кристиян Виери и Жозе Моуриньо

Известната италианска тв водеща Елизабета Каналис получи диамантен пръстен от холивудския плейбой Джордж Клуни. 48-годишният актьор купил бижуто на „Картие“ в знак на своята любов към бившата на Кристиян Виери и Жозе Моуриньо. Пръстенът обаче не бил годежен, а изразявал желанието на Клуни да се обвърже по-сериозно с красавицата.

„Всеки ден в къщата на Джордж е като Коледа за Елизабета. Той дори възнамерява да й купи „Мазерати“. Изглежда, че Каналис го прави много щастлив“, довери техен близък приятел пред медиите. Сред другите „скромни“ подаръчета, които 31-годишната г-ца Каналис е получила от новата си любов, са дамска чанта от актуалната колекция на „Хермес Кели“ и няколко чифта дизайнерски обувки.

Жълтата преса коментира, че най-желаният ерген в меката на киното явно е решил да сложи край на щурите купони и краткотрайните връзки и да започне един по-спокоен и улегнал живот. По времето когато Клуни излизаше с келнерката Сара Ларсън, той беше категоричен, че „никога няма да се ожени“. Сега обаче актьорът май започва да пее друга песен. Доказателството за това е диамантеният пръстен, който се появи на ръката на Елизабета Каналис, малко след като той я помоли да се премести да живее при него в дома му в слънчева Калифорния.

Джордж Клуни и Елизабета Каналис са двойка от месец юли. Те се запознаха в Рим, където актьорът снимаше филм. Италианката, която се изявява още като модел и актриса, е известна на Апенините с многото си неуспешни връзки с известни спортисти. През леглото й са минали бразилският футболист на Парма Реджиналдо, мотоциклетният ас Валентино Роси и бившият нападател на Интер Кристиян Виери. Медиите твърдят, че шоугърлата е в основата на развода на Жозе Моуриньо със съпругата му Матилде, за която португалският специалист бе женен 20 години и от която има две деца – момиче на 11 години и момче на 7.
Източник: donbalon.eu