Дарина Павлова е загубила над 350 милиона долара от наследството на убития си съпруг Илия Павлов, твърди мълвата. “Няма да гладува, не я жалете” , подсмихват се нейни приятели. Не е лесно, я са й останали стотина милиона, я не, като се приспаднат данъците. Парите се изпарили най-паче заради финансовата криза, но и в резултат на няколко рискови инвестиции. Дарина отдавала финансовото фиаско на начина, по-който са натрупани. “Парите на Илия са проклятие-те не ми донесоха щастие”, казала вдовицата пред гадателката Теодора Стефанова, твърди в . Уикенд. “ И все пак г-жа Мулти няма защо да се притеснява за бъдещето-тя разчита на благословията на “чичо” Силвио, който отдавна не крие доброто си познанство с нея. Даже си позволи да се пошегува със себе си и с дъщеря й Паола пред бившия премиер Сергей Станишев. Днес 18 годишната Паола, средната щерка на Илия Павлов, следва дизайн в Тексас”, твърди изданието. Има се предвид италианският премиер Силвио Берлускони, с когото вдовицата е доста близка. Някои наши “специалисти” очакваха тя да пристигне с него на посещението му в България, но такъв гаф би дошъл повечко дори на освободен министър-председател, като Ил Кавалиере. \ В тази връзка искаме да обърнем внимание на прехваления международен спец Велизар Енчев, който по радио K-2 направи безумен коментар за визитата на Берлускони в София. \ Велизарий, в Сицилия няма камора. Тя е базирана в областта на Неапол. Това и в ДС се преподаваше. Чети повече! А и Берлускони не е Туджман, не се пъни!

“Шоу” справка: “Даринка Георгиева, по мъж Павлова, е родена в Казанлък. Тя е единствено дете в семейство със здрав морал, в което било задължително момичето да не закъснява след 8 часа вечер. Като дете мечтаела да стане балерина, но после се насочила към рисуването. Дарина обаче е само на 16, когато умира майка й. Момичето от провинцията се озовава в София и трябва само да се грижи за себе си. Следва във ВИТИЗ – в класа на проф. Елка Михайлова, където са й състуденти Мартина Вачкова и Чочо Попйорданов. Снима се във филми, идолът й в киното е Коста Цонев. Приятелствата й в столицата са разнообразни – от бедни актьори до мастити бизнесмени. Дарина поддържа впечатляващ външен вид – облича се атрактивно и поддържа спортна фигура. Според зли езици в онези години за този стандарт Дарина била принудена да пръска артистичния си чар и по частни покани – т.е. била нещо като елитна гейша.

Слуховете тръгват от познанството й с Данчо Тишев – противоречива фигура в артистичните среди. Тишев уреждал доста артистки за участия в кабаретни и ресторантьорски програми. Така Дарина се озовава в кабаре в Италия, където младостта и красотата й попадат в полезрението на „царя на чорапите“ Едуардо Миролио, който започва да я ухажва. Данчо Тишев обаче й забранява /?/ да задълбочи връзката с италианеца и тя се връща в България. Тук я чака предложение за роля във филма на Рангел Вълчанов „А сега накъде“, но и битуване с малко пари. Случвало се Дарина да залага за пари дрехите си в оказиони на приятелки.
Познанството й с бъдещия финансов магнат Илия Павлов обещавало светло бъдеще и отърваване от тези неволи, но Илия първоначално й се опъвал. Даже често лъжел чрез секретарката си, че го няма в офиса. Момичето от Казанлък обаче било упорито и постигнало целта си – станало г-жа „Мулти“. Събитието е ознаменувано в столичния храм „Св. Неделя“. Следват Америка, раждането на децата, усвояването на американския начин на живот.”
Източник: vip-bg.info