С визия по последен писък на актуалните тенденции и атрактивен стайлинг се представя Юлия Юревич в новата си фотосесия за списание Интро. Концепцията на фотосесията, създадена от фешън фотографа Ивайло Станев (Crerative Hall) и стилистката Джина Шеовска с помощта на МА Expose Models, е Юлия да бъде представена с визия, съобразена с новите тенденции на списания като VOGUE и NUMERO, които в момента представят жените модели изключително агресивно(прибрани коси, изчистен грим, скрити вежди). Тенденцията във сесиите е жената да влезе в ролята на силния пол, а мъжете да бъдат в позицията на слабите.

Над 10 часа (до 4 часа през нощта) продължи фотосесията, кадрите от която могат да бъдат видени в новия брой на списание Интро. За реализацията на страхотните кадри са сменени 3 цялостни визии и близо 11 различни сета.

От списание Интро се спират специално красивата носителка на титлата Мис България 2007 заради изключителния й професионализъм и модерна визия. Гримът за фотосесията е дело на Грета Великова, а сложната прическа – на Лина Рашкова/ Id Studio. Снимките са заснети в околностите на София, в най-големият склад за метали на Балканите „Метал ЕМ” (в Европа има само 3 такива), като бекграунд на ефектната Юлия Юревич са огромни роботи.
Източник: erogance.eu