Новото танцувално шоу VIP dance ще дебютира в ефира на Нова телевизия на 7 септември. Вече са ясни и имената на професионалните танцьори, които ще мерят сили в предаването.

Както е известно, водещи на VIP dance ще бъдат наскоро преминалите в екипа на Нова Тв, Иван Христов и Андрей Арнаудов. Журито ще бъде в лицето на Нешка Робева и Галена Великова, които се изявяваха в това амплоа и в първия сезон на конкурентното шоу Dancing Stars.

„Звездите, които продуцентите от Old School поканиха за участие, са изключителни танцьори. Това означава, че ще има много оспорвана битка за победата“, коментира Трендафил Сърмов, един от професионалните танцьори във VIP dance, познат също от миналогодишното издание на Dancing Stars.

„Освен това колегите хореографи са каймака на танцовото общество в България. Това, което правихме миналата година е детска приказка в сравнение с това, което предстои“, казва още Сърмов.

Сред професионалните танцьори, които ще мерят сили във VIP dance, са още Елена Добрикова, Рангел Спиров, Атанас Месечков, Алфредо Торес, Яна Акимова, Лили Величкова, Маргарита Будинова, Георги Енчев–Гош и др.

Все още обаче не се знае със сигурност кои ще са звездните участници в шоуто, въпреки че вече се спрягат имената на Miss Playmate 2006 Николета Лозанова, Сашка Васева, Елица Тодорова, Ицо Хазарта и Милен Цветков.
Източник: avtora.com