За пореден път се оказва, че нещата не са толкова хубави колкото изглеждат на пръв поглед. Тази сутрин цитирахме списание „Слава“, което писа, че Андреа ще подгрява Лейди Гага и Кристина Агилера .

Да ама не! Колегите от списание „Блясък“, потърсиха за коментар българския клон на „Юнивърсъл“ и отговорът от тяхна страна бе наистина зашеметяващ:

„Въобще не знам за кого ми говорите. Аз изобщо нямам такава информация.“ С тези думи от музикалната компания реагирали на въпроса дали родната поп фолк певицата Андреа наистина ще подгрява Кристина Агилера и Лейди ГаГа. Това щели да бъдат част от ангажиментите, които от американската музикална компания „Юнивърсъл“ й осигурявали.

Пред списание „Блясък“ самата Андреа потвърди само, че в момента се водят преговори, които не са свързани само с нея, а и с цялата група Sahara. Във формацията тя е заедно с румънския си продуцент Кости и рапъра от Ямайка Ленъкс Браун – Бупи.

А по въпроса дали ще подгрява Кристина Агилера и Лейди ГаГа, Андреа заяви, че все още не знае, тъй като нямало нищо конкретно.

Това което се чудим ние е, до кога от списание „Слава“ ще публикуват на сайта си каквото си поискат, без да си проверяват информацията и да се позовават на източник? Всички отдавна сме забелязали, че въпросното списание винаги след материалите си, се подписва „Автор СЛАВА“, без значение кой е първоизточника на информацията. Задаваме си тези въпроси защото, това не им е за първи път. Преди време от музикална компания „Диапазон рекърдс“, пуснаха официално опровержение на публикация във въпросното издание която гласеше: „И Тони Стораро в Пайнер“. Както всички се досещате, такова нещо няма.
Източник: paparak.bg