Само месец преди заплануваното представяне и излизане на пазара на новия албум на поп-фолк певицата Таня Боева, тя пусна видеото към песента си „Личен измамник“. Към днешна дата почитателите ú могат да гледат кипа по телевизия „Планета“ и „София Кабел Фолк“, пише Signal.bg.

На 3 ноември Таня Боева празнува рожден ден. Очаква се албумът ú да е факт именно тогава. „Ще се опитам да довърша всичко, което сме планирали до тогава. Факт е, че е много трудно с толкова много дини под една мишница. Да отглеждам малкия си син, да ходя по участия, същевременно да намеря време и да завърша този проект, който наистина е много дългоочакван и който забавих, но хубавите неща стават бавно.

Това в никакъв случай не е оправдание за забавянето на албума, но наистина последния албум, който издадох беше „Лошо момче“ през февруари 2006-та и сега нямам право да пускам албум просто така, за да го има на пазара.“ – споделя певицата за слушателите на радио „Сигнал плюс“.

Преди две седмици Таня Боева е получила предложение от гръцки мениджър, който представлява популярна гръцка звезда. Става въпрос за дует, а интереса от страна на южните ни съседи наистина приятно изненадал Таня. „В предстоящия албум ще включа и тази песен, по която сега работим. Тя е много динамична, много танцувална. Ще задоволи интересите и на гръцката публика, ще се хареса и на българската, особено на тези, които обичат нощния живот и нощните клубове. Абсолютно танцувално парче, нещо много интересно. Модерно звучене придружено с фолк ритъм.“ – разкрива Таня Боева.

Изпълнителят, с който Таня ще запише дует е много популярен в Гърция, известен е и в България. „Някои негови песни са големи хитове в България изпети от български колеги.“ – категорична е Боева.
Източник: paparak.bg