Близо седмица след старта на четвъртия сезон на приключенското реалити Survivor: Филипините, Владимир Карамазов отново се появи в ефира на bTV. Звездата на Народен театър „Иван Вазов“ се завърна като водещ на Survivor Студио 2, където специален гост бе първият изгонен от шоуто – екзотичната танцьорка Индира Касимова.

Пред Карамазов, 22-годишната софиянка заяви, че е напуснала Survivor: Филипините, защото „не е била удобна“ на няколко човека от нейното бившо племе Таяк и най-вече на Златина Димитрова.

Индира Касимова разкри, че преди началото на съдбоносния за нея племенен съвет, всички единодушно са решили да изгонят Верислав Туджаров, но в последствие съотборниците й са се обърнали срещу самата нея.

По думите на танцьорката, нито един от Таяк не е оценил усилията й по време на различните игри, споделяйки още, че е огорчена и изпитва болка от отношението на бившите си съплеменници. Индира заяви, че през цялото време в шоуто е била „истинска“ и ако има възможност да се върне на съвета, отново би заела същата позиция.

Веднага след танцьорката, срещу Владимир Карамазов застанаха нежните половинки на Митьо Крика и Николай Койчев – Нина Никол и Злателина Лесова. В Survivor Студио 2 двете влязоха в пряк женски сблъсък в защита на честта на своите съпрузи.

Нина Никол дори бе принудена да направи импровизиран стриптийз в подкрепа на поведението на Митьо Крика, който през деня не спира да се разхожда по задни части на Острова, а през нощта тормози съплеменниците си с хъркане.

Последният гост на Владимир Карамазов в Survivor Студио 2 бе Любен Дилов-син, който също коментира подвизите на оцеляващите.

В Survivor: Филипините тази вечер племената ще изберат своите водачи, които ще влязат в пряк дуел за придобивки, а в шоуто на 30 септември, предстои една от най-оспорваните битки за племенен имунитет.
Източник: avtora.com