Красавецът Къванч Татлъ, специален гост на Best Model of The World 2009, България

Мехмед, красавецът от сериала „Перла” ще бъде специален гост на 22-то издание на световния конкурс за професионални модели BEST MODEL OF THE WORLD 2009. Гала церемонията ще се проведе на 11 декември 2009 в зала 3 на НДК.

Преди часове, NG Partners, получиха информация, че той е приел поканата да гостува на финалите на тазгодишното издание на конкурса, който е в София. Все още не е потвърдено дали ще пристигне сам или с компания.

Къванч Татлъ, известен в България като красавецът от хитовият турски сериал, е носител на престижната награда на BEST MODEL OF THE WORLD 2002. Дамата, с която той споделя този приз е португалката Евелина Перейра ( Evelina Pereira).

Световният конкурс BEST MODEL OF THE WORLD (Най-Добър Модел на Света) е един от малкото лицензирани конкурси за професионални модели в света (мъже и жени), които показват, техните професионални умения на световната сцена. Основан през 1987 г. в Истанбул (Турция). Г-н Еркан Озерман (Erkan Ozerman) е собственик на лейбъла BEST MODEL OF THE WORLD.

След 21 годишна история, конкурсът за първи път напуска границата на Турция. Тази година, домакин на финалите и гала церемонията на BEST MODEL OF THE WORLD 2009 е България, София.
Източник: erogance.eu