Беше повече от ясно, че рано или късно все някой ще скочи срещу хората направили го популярен. Вече сме свидетели на едно от най-откритите обвинения срещу продуцентите на реалити предаването Big Brother.

Лили от Big Brother 3 разкри, че се чувства изключително разочарована от продуцентите на продукцията. Тя направти това пред камерите на БГТВ-шоуто на Патриция Кирилова „Часът на блондинките“.

„Продуцентите ни използваха и ни изплюха. Можеха да ни намерят реализация след шоуто, а не да ни превръщат в звезди за един ден. Четох, че 11 милиона са изкарали печалба от третия сезон на Биг брадър, а на нас дори не ни дадоха хонорари за престоя в Къщата. Единственото хубаво е, че след това ни осигуриха участие в игри.

В „Сделка или не“ спечелих 45 хиляди лева, получих ги, разбира се. А от Стани богат – 5 хиляди лева. Не крия, че семейството ми има достатъчно пари и никога не съм чувствала липсата им. Затова тази печалба вложих по съвет на приятели в акции на борсата. Но след началото на кризата побързах да ги изтегля“, признава пред камерите тя.

Хубавицата очаква през ноември да се появи нейната фотосесия в американския „Playboy“, щастлива е с новия си приятел – пловдивски богаташ и е запазила приятелски отношения с Боби ръгбиста.
Източник: paparak.bg