На 16 септември Мария и Митко навършиха точно 3 години от сватбената си церемония, която бе една от най-бляскавите прояви на есента. Звездната двойка реши да отбележи годишнината по нетрадиционен начин. Точно в полунощ на 12 срещу 13 септември Митко изненада своята съпруга с огромен букет в леглото, а на 16-ти Мария отведе мъжа на своето сърце в Букурещ.

Не на романтична екскурзия, а за да запише нова песен в студиото на Кости, звездата на „Планета“ ТВ пристигна в румънската столица. Кости изневери на своята сценична партньорка Андреа и реши да напише песен специално за Мария. Идеята за проекта възникнала по време на Националното турне „Планета Дерби 2009“, когато Кости гостува на българските звезди в Русе и Стара Загора. Тогава се харесали с Мария и стигнали до решението да направят заедно нов хит.

„Песента е много интересна, напълно различна от това, което съм пяла до момента, споделя Мария. – В нея има и рага, и поп, и етно-елементи. Кости ме накара да изпея една тема в речитатив и мисля, че се получи добре…“

Повече от пет часа продължиха записите в студиото на Кости в Букурещ, но Мария бе неуморна и не се предаде на умората от пътуването. Затова и на финала Кости я поздрави с добре свършената работа и пожела да продължи идеята на песента и във видеото.

„Текстът, който Мариета Ангелова ми написа е доста провокативен и в него се говори как една жена може да премахне задръжките и пак да остане загадъчна, разкрива тайната Мария. – Затова реших във видеото към песента да бъда доста дръзка и непредсказуема. Режисьор отново ще бъде Люси, а снимките са планирани за 30 септември и 1 октомври. Мисля, че ще се получи едно добро музикално филмче, с което ще изненадам всички.“

Преди снимките на новия си видеоклип, на 25-ти, Мария и Митко ще отлетят до Рим, за да отпразнуват две важни дати за семейството – рождения ден на Митко и годишнината от сватбата им. От сега рожденикът е планувал романтична вечеря на свещи във Вечния град. След това им предстои пътуване и до Белград, за сватбената церемония на Даниела и Андрей. Водещият на „Music Idol 3“ и „VIP Dance“ е голям приятел на певицата и това е причината тя да бъде сред гостите на тържеството.
Източник: erogance.eu