Брадърката Иванина отказала 3000 евро от богат арабин, за да преспи с него, твърдят клюкари. Ето това е истинска сензация. Иванина направи изби рибата в Черно море. Защото това наистина се случило там. Участничката в последния „Биг Брадър“ се запознала с чужденеца в лъскава дискотека на морето и цяла нощ се забавлявали. Призори сутринта арабинът настоял да правят секс. Предложил й въпросните 3000 евро. Иванина дори не го изслушала докрай, а възмутено се фпъцнала. Тя си тръгнала почти на бегом, за да не я споходи палавият шейх..„Не че имам особени скрупули, но тоя беше адски гаден и миришеше“, казала палавата Иванина според колежки. Иванина и Мартин от „Биг Брадър” се разменят с турско семейство от Добрич във втория епизод на „Размяна на съпруги 2” .

Какво се случва, когато на един турчин размениш съпругата с разкрепостено момиче, готово на всичко, за да постигне целите си, дори да се съблече гола в чужда къща? Какво се случва когато една 38 годишна жена, свикнала да става всеки ден в 4 сутринта и забравила какво е почивка, попадне в апартамент с гей, който е решен да я накара да се усмихва?

Отговорите на тези и други въпроси ще станат ясни утре вечер във втория епизод от „Размяна на съпруги 2”. В епизода участват семейство Касабови от Добрич и Иванина и Мартин от София. Зюлбия Касабова е на 38 години, от град Добрич, работи като координатор на вестници и списания, и не е почивала от 3 години. От 18 години е женена за Сунай Касабов, който работи като продавач консултант. Двамата имат един син, Денис, на 17 години. Семейство Касабови не си общуват, не си споделят и не излизат заедно. Тяхната религия е Исляма.

Живеят с около 1000 лева на месец. Втората двойка не са женени, живеят заедно от 1 година в София. Иванина Колева е студентка и прекарва цялото си време във фитнеса, по магазините и по заведенията. Нейният приятел е Мартин. Двамата ходят навсякъде заедно, споделят си всичко и забелязват и най – малката промяна в другия. „Живеем като семейство, но не сме интимни. Светът на Марти е различен. Той е с друга сексуалност, но аз го приемам, защото не ми се натрапва”, споделя повече за връзката Иванина.
Източник: vip-bg.info