Скандалната водеща Албена Вулева също коментира конфликта между танцуващите новинари Мира Добрева и Милен Цветков:

„Без да знам подробности за скандала, тъй като не съм го гледала, ми прави впечатление, че това шоу просто търси някого, когото да нарочи за жертва. След Сашка Васева явно е дошъл ред на Мира Добрева. В търсенето на рейтинг и сеир, идеалният залог е да подхванеш някого на гавра и не виждам защо участниците там се учудват, че това им се случва.

Всяко едно предаване което събира накуп много хора (особено известни лица), залага на конфликтите мужду тях – те са планирани, режисирани и подклаждани. Странно е, че професионалисти именно в телевизионния бранш като Мира Добрева и Милен Цветков, се чувстват изненадани от проявата на такава банална формула за привличане на зрителски интерес. Не мога да взема страна, защото не съм гледала самата случка, но ми прави впечатление, че Милен Цветков е обект на определена завист. Той привлича негативни коментари и отношение само заради успехите си като тв водещ и, според мен, заради демонстрираното напълно оправдано самочувствие от негова страна!!!

Със съгласието да участваш в подобен проект, ти не си длъжен да се откажеш от своята самоличност и маниер на поведение. Също така намирам за излишна каквато и да било прекалена емоционалност и чувствителност в едно тв шоу-целта е забавление – както собствено, така и на публиката, и не на последно място – вид работа (не е тайна, че се изплащат хононрари за участие). Смятам, че причината някой да се чувства обиден и оскърбен е неговата собствена неспособност да върне обидата!

От друга страна, присъствието на Люба Кулезич по печатни и електронни медии прескочи ръба на нужното и желаното. Тя бавно се поддава на амбицията на Сашка Васева на всяка цена да бъде център на внимание… Неуместните коментари и театралното подмятане на носни кърпички към Мира Добрева издават женска злоба и завист към една в пъти по-млада и красива жена и това, естествено, има обратен ефект. Да не се повтаряме, че известните лица в това шоу участват не в качеството си на професионални танцьори, а целят да създадат елемент на пикантност от това, че ги виждаме в по-различна светлина. Оттук конкретните им танцувални умения са напълно без значение – това е шоу, не турнир! Отделен е въпросът, че Мира Добрева вместо да стои в гръб и да реве, би следвало да вземе салфетката и на свой ред да я предложи на възрастната дама, тя да позабърше своите сълзи по никога несъществуващата си хубост, както и по съсипващия я факт, че докато Добрева е на сцената в целия си блясък, Кулезич седи в публиката и то дори не в първите редове!“
Източник: pikantno.eu