Дръмърът на култовата рок-банда „Мотли Крю“ Томи Лий получи временна лекарска забрана да свири на барабани, съобщава BBC News.Причината е нараняване на лявата ръка на Лий, получено вследствие изгаряне с бенгалски огън.

По този начин той няма да може да вземе участие в предстоящите концерти на „Мотли Крю“, част от турнето Crue Fest. Засега не е ясно с кого ще бъде заменен на барабаните бившият съпруг на Памела Андерсън. Възможно е все пак Томи да излезе заедно с колегите си на сцената, тъй като, както подчертава басистът на бандата Ники Сикс, „освен да блъска с палките Томи и пее“.

Освен това Лий свири и на фортепиано по време на изпълнението на парчето „Home sweet Home“. Той направи това по време последния концерт на „Мотли Крю“ в Детройт, след което което изсвири партията си на барабаните в парчето „Girls Girls Girls“ с една ръка, обяснявайки на публиката, че другата му е наранена. Засега не е ясно кога Томи ще се възстанови напълно. Турнето Crue Fest, в което участват и още няколко рок-банди, завършва на 5 септември.
Източник: pikantno.eu