Бебе модата продължава. Но не ни разбирайте погрешно! Ние се радваме, че този бебе бум го има, защото освен силикон, родината ни се нуждае и от деца.

Виолета и Китаеца осъществиха намерението си да скрепят връзката си и да се превърнат в стабилно семейство, пише „Нов фолк“. На 20 септември ще е сватбата на младите влюбени.

Всъщност те ще се венчаят не само пред Бог и пред обредния служител, но и пред още нероденото им дете. Виолета тогава ще бъде в края на петия месец.

Двамата са много развълнувани от предстоящото събитие. Засега полът на детето не е ясен, но скоро и той ще стане известен, за да могат бъдещите родители да изберат подходящо обзавеждане за детската стая.

Виолета и Ники мислят най-вече за женски имена, но едно е сигурно – бебето ще носи името на свекъра или свекървата. Китаеца вече има опит с децата. Преди време, докато беше двойка с Азис, той се включи в отглеждането на малката Рая.

Виолета ще се е отдръпне от музиката, но няма да бяга от новия бизнес на бъдещия си съпруг. Китаеца е в съдружие с бизнесмен, който финансира негова музикална компания. Тепърва ще бъдат показвани нейните таланти.
Източник: paparak.bg