Екзотичната Джина Пистол се отказва от футболистите

Румънският национал Чиприян Марика се е разделил с порнозвездата Джина Пистол. „Вече си нямам приятелка“, изплака 23-годишният нападател на Щутгарт пред „Билд“. Неговата връзка с горещата Пистол издържа само няколко месеца. Двамата се залюбиха в началото на годината в дискотека в Букурещ и бързо се превърнаха в любимци на жълтата преса в северната ни съседка и в Германия.

Голямото разстояние между румънската столица и Щутгарт обаче се оказа пагубно за тяхното съвместно бъдеще, въпреки че сексапилната красавица често посещаваше Марика в Германия. Тя неведнъж е споделяла, че отдалечеността на гаджето й я натъжава и я кара да скучае.

От любов към румънския национал Джина Пистол се беше зарекла, че известно време няма да участва в разголени и еротични фотосесии, за да не го разстройва. Тя обаче не спази обещанието си и за пореден път лъсна върху корицата на румънския „Плейбой“.

Неотдавна предизвикателната блондинка оглави престижна класация за най-красивите жени в света. Джина зае първо място в Топ 100 на списание FHM за северната ни съседка, оставяйки зад гърба си актрисата Меган Фокс, която обикновено печели повeчето подобни допитвания.
Източник: donbalon.eu